avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire sexuala in spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire sexuala in spania

va salut si va multumesc ca ati deschis topicul meu. Sotia mea a lucrat in Spania la capsuni in perioada 2003-2005, acolo a fost abordata de patron care i-a placut de ea, a promovat-o, afacut-o asistenta lui, si a incercat s-o impresioneze prin gesturi si atentii pana cand ea a inceput sa-l indrageasca, apoi a iinitiat cu ea apropieri fizice si chiar o tentativa de abordare sexuala, sotia mea nu a refuzat si probabil ca sunt motive amerstecate: singuratate, criza afectiva, dorinta de a nu iesi din gratiile sefului, si chiar sentimente de de simpatie la adresa acelui barbat, pana la urma relatia s-a stins din pricina retragerii sotiei mele care s-a simtit folosita Eu sotul, am aflat abea in 2009 si ma simt lezat, pot face ceva ca sa-l pedepsesc pe acel barbat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eventual sa scoateti niste bani din asta, nu?
Dumneavoastra nu puteti face nimic, nu aveti niciun drept. Ar fi trebuit sa faca sotia si in functie de cum este reglementata aceasat fapta in dreptul spaniol, instantele competente din acel stat s-ar fi pronuntat. Acum este tardiv, banuiesc. Nu se poate dovedi nimic, ar fi o simpla declaratie.
Mai mult decat bani as vrea sa-l bag la inchisoare, bani ar fi o compensatie meschina. E adevarat nu exista probe, ar trebui acceptate proba cu poligraful, numai asa ar putea iesi la iveala totul. Ar fi interesant daca ar vedea acest topic si niste avocati care practica in Spania. Multumesc pentru raspuns.
Din pacate un astfel de caz trebuie bine sustinut cu probe solide. Pe de alta parte si hartuirea sexuala poate fi sau poate sa nu fie pedepsita in Spania. Daca este pedepsita, poate fi doar pedeapsa amenzii. Dreptul European in general este departe de dreptul din SUA, spun asta pentru ca probabil v-ati inspirat dintr-unul din filmele americane. In circumstantele date nu cred ca doamna ar avea vreo sansa sa obtina stabilirea acestei infractiuni in sarcina acelui cetatean spaniol, presupunand ca aceasta infractiune e incriminata de dreptul penal spaniol.
Va multumesc, dar ce probe ar fi necesare? Au fost desigur foarte discreti in intalnirile lor, o proba ar fi buna lor prietenie in colaborare privire tainice, gesturi tandre, pe cine gasesc martor muncitor sezonier acum dupa 5 ani? dar este posibil ca paratul sa recunoasca, sau sa fie suus unui test poligrafic avand in vedere natura intima a faptei...
Nu vad absolut nici un caz de hartuire.

Alte discuții în legătură

Adulter, coruptie de minori? adelina2008 adelina2008 Unchiul meu, care este casatorit si are varsta de 50 de ani, a intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani. Daca minora a fost de acord, unchiul meu poate ... (vezi toată discuția)
Are dreptate patronul marianelena marianelena pentru ca la sotie la serviciu aceasta este discriminata direct ,exercitand o presiune morala enorma pt. asi da demisia ,astazi am telefonat la servicii la ... (vezi toată discuția)
Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)