avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta pensionar SPP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta pensionar SPP

As vrea sa aflu daca s-a modificat varsta de pensionare pt cadrele militare si spp, adica daca mai este la 55 de ani. Multumesc
Spuneti luna si anul nasterii si cati ani ati lucrat in armata sau SPP.
pensionat din 2008 , vechime in spp de 24 de ani, si inca 5 ani in sistem privat

data nasterii 20 .07. 1963

Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Daca sunteti deja pensionar care mai este problema?
Stiam ca varsta de pensionare pt noi este de 55 de ani si atunci imi luam si eu pensia intreaga, dar am auzit ca s-a modificat . Asta vroiam sa aflu, ,care este varsta de pensionare pt cadrele militare ?
Precizati ce fel de pensie aveti.
Daca pensia este de limita de varsta,atunci este intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de serviciu macsimghe macsimghe Intrebare; am varsta de 55 ani si 6 luni.Stagiu armata =1 an si 6 luni,3 ani scoala militara,9 ani vechime ca ofiter activ in conditii speciale, la care se ... (vezi toată discuția)
Pensionare parțial anticipat Paius Genuta Paius Genuta Am 54 de ani și 33 ani munciți din care 16 ani grupa 2 pot ieși la pensie fara penalizare (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)