avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lnregistrare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lnregistrare autovehicul

am vandut un autovehicul unei cunostinte si din greseala nu am scos certificat de radiere pe numele meu pentru autovehicolul vandut. auto in cauza a fost vandut mai departe de cunostinta si a ajuns cam la o a patra persoana de care nu prea stiu cum si ce sanse as avea sa o gasesc ca sa pot face formalitatile ( radierea auto de pe numele meu ). Intrebarea este: cum pot scoate autoturismul din evidenta politiei, neavand certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a masinii ? cum pot afla daca persoana care detine in mod fizic autovehicolul a inregistrat masina si nu mai exista pericolul de a primi amenzi de circulatie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 30 Martie 2014
cum pot afla daca persoana care detine in mod fizic autovehicolul a inregistrat masina

Contactati personal IPJ SPR evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente solicitati verificarea bazei propri de date
Autoritatea poate sa va precizeze daca detinatorii succesivi ai bunului mobil au inmatriculat auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)