Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane

Nicoleta Ilea 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 mariusbratfalean	                   

Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
	                    mariusbratfalean	                   

Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)

volodea	                   

Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata, cu per. de proba 90 de zile, din 5.12.2011 pana in 29.02.2012. Am incetat CIM conf. art.31alin(3) din C.M. In CIM ... (vezi toată discuția)
	                    volodea	                   

Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata, cu per. de proba 90 de zile, din 5.12.2011 pana in 29.02.2012. Am incetat CIM conf. art.31alin(3) din C.M. In CIM ... (vezi toată discuția)

Chriss14	                   

Buna ziua.
Am o problema cu fosta firma la care am lucrat.
Am fost angajat pe perioada determinata de un an de zile, iar conform contractului aveam dreptul ... (vezi toată discuția)
	                    Chriss14	                   

Buna ziua.
Am o problema cu fosta firma la care am lucrat.
Am fost angajat pe perioada determinata de un an de zile, iar conform contractului aveam dreptul ... (vezi toată discuția)