avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii de munca

Buna ziua,

In momentul de fata lucrez ca pilot incercari auto, pe o perioada determinata la o firma, si as dori sa aflu daca aceasta meserie este incadrata in vreuna din meseriile care beneficiaza de conditii de munca deosebite, ...
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 31 Martie 2014
Mai intai verificati la angajator daca locul de munca al dvs este incadrat ca loc de munca in conditii deosebite/speciale de munca .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea conditiilor de munca de catre angajator. Om mare Om mare Buna ziua. Ma numesc Serban Florin din Cernavoda si activez ca POMPIER la Centrala Nucleara din martie 2003 si angajatorul ne-a incadrat pe toti cei 81 de ... (vezi toată discuția)
Conditii speciale de munca.in actul adițional am conditi speciale ... dan81 dan81 Conditii speciale de munca.In actul adițional am conditi speciale de munca începând cu data de 01 01 2022.Acum când m-am uitat on line la cnpp nu am grupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intre unitatile care au obţinut avizul pentru îndeplinirea ... gabi40bv gabi40bv Buna ziua, Intre unitatile care au obţinut avizul pentru îndeplinirea procedurilor şi criteriilor de încadrare în condiţii speciale, în conformitate ... (vezi toată discuția)