Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Apostoaemihai	                   

Sotia mea este nascuta pe data de 23.06.1958,are o vechime in munca de 24 ani,din care 14 ani si 11 luni in gr.II de munca.Doresc sa ma informez cand are ... (vezi toată discuția)
	                    Apostoaemihai	                   

Sotia mea este nascuta pe data de 23.06.1958,are o vechime in munca de 24 ani,din care 14 ani si 11 luni in gr.II de munca.Doresc sa ma informez cand are ... (vezi toată discuția)

camybya	                   

Tatal meu, nascut in 1958, are o vechime in munca de 35 de ani, stagiul militar de 2 ani, si in plus are grupa a doua pentru o perioada de 5 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    camybya	                   

Tatal meu, nascut in 1958, are o vechime in munca de 35 de ani, stagiul militar de 2 ani, si in plus are grupa a doua pentru o perioada de 5 ani. As dori sa ... (vezi toată discuția)

ContSters195239	                   

Am virsta de 50ani si 4 lunisi sint nascuta in 10 ian 1964.
am lucrat 16anisi 9luni gr.1de munca
1 an si 9 luni gr.2
6 ani si 3 luni conditii normale
5 ani ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters195239	                   

Am virsta de 50ani si 4 lunisi sint nascuta in 10 ian 1964.
am lucrat 16anisi 9luni gr.1de munca
1 an si 9 luni gr.2
6 ani si 3 luni conditii normale
5 ani ... (vezi toată discuția)