avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Continut dosar sume de recuperat de la FNUASS pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Continut dosar sume de recuperat de la FNUASS pentru indemnizatii

Ce trebuie sa contina dosarul ce vizeaza recuperarea banilor de la Fnuass pentru indemnizatii?
Mentionez ca lucrez la un pfa, am fost angajata acum am intrat in prenatal din data de 17 martie si din pacate chestia cu recuperarea banilor tot in sarcina mea sta, din acest motiv solicit ajutor si orice informatie este binevenita.Acest dosar este tipic sau general pentru fiecare judet, eu il depun pe jud.Ilfov.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fierarita , utilizator 12:27, 3 Aprilie 2014
Pentru recuperarea sumelor reprezentand indemnizatii de concedii medicale platite de catre angajatori salariatilor, se vor depune, la registratura Casei de asigurari de sanatate, urmatoarele acte:
1. Cerere de restituire (2 exemplare);
2. Copie dupa Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate (Declaratia 112 anexele A1 si A1.1), aferenta lunii pentru care se solicita restituirea + Centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii;
3. Concediile medicale (exemplarul 2 – roz) aferente lunii pentru care se solicita restituirea ;
4. Fisa sintetica pentru concedii si indemnizatii din ianuarie 2006 pana la data solicitarii, de la Administratia Financiara (Cont 439).

Sursa: [ link extern ] /
As dori sa aflu daca este un termen limita la depunerea acestui dosar pentru recuperarea banilor de la FNUASS.
Va multumesc pentru raspunsul acordat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)
Recuperare sumelor de la fnuass pentru concedii medicale siro siro Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dosarul pe care trebuie sa-l depun la Casa de sanatate in vederea recuperii sumelor reprezentand concedii medicale trebuie ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie de cm de la fnuas Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Va rog sa imi enumerati care sunt cazurile in care un angajator poate sa-si recupereze indemnizatii de concediu medical. Sunt noua in domeniul ... (vezi toată discuția)