avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.O. in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.O. in preaviz

Este obligat angajatorul sa aprobe concediul de odihna neefectuat ,al unui angajat care este in preaviz? Ce se intampla daca CO nu este aprobat?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 3 Aprilie 2014
Angajatorul nu este obligat sa aprobe efectuarea CO al angajatului aflat in preaviz, insa este obligat ca la incetarea CIM sa achite indemnizatia aferenta CO neefectuat.
Daca CO este programat in acea perioada, atunci angajatorul are obligatia de a aproba CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna in preaviz iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Am programat concediu de odihna la compania la care lucrez conform prevederilor legale si ... (vezi toată discuția)