Am avut o intalnire cu o dama usoara, am platit pentru anumite servicii, dar nu am avut niciodata o relatie cu respectiva.Dupa 1 an ma suna si-mi spune ca a nascut un copil si ca ar fi al meu.Sustine ca nu ma da in judecata, insa vrea afectiune pentru copil, cand sunt sigur ca vrea si bani, dar nu spune nimic despre asta.Prin absurd, sa admitem ca as fi prezumtivul tata, ce sanse are?am recurs la sex platit, ea se ocupa in vremea aceea cu asa ceva si mai avea un copil din flori.....Este devarat ca dupa 1 an de la nastere nu-mi mai poate face nimic?
de ce un asemenea "contract" ar avea o cauza ilicita?
Cum demonstram asta intr un proces teoretic. Chiar e interesant. E evident ca este incheiat un contract intre doua persoane. dar...cum e ilicita cauza sau imorala? cum dovedim?
[EDITAT - linkuri inutile]
Oricum ar fi contractul obligatia de intretinere odata stabilita trebuie platita.
Este echivalentul unui contract sau chiat contract.Chiar in caz de cauza ilicita si imorala tatal plateste pensia de intretinere.
Intr-un asemenea caz in mod sigur se va cerere TESTUL ADN si doar acesta poate stabili adevarul.
Paternitate
moonshadow
In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat.
Intervine un divort=D>.
Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)