avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul romanesc anulat, conducere in Romania cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul romanesc anulat, conducere in Romania cu permis italian

buna ziua,mi-a fost anulat permisu de conducere romanesc in romania pe data de 12/03/2014 prin hotarare definitiva 6 luni suspendare 2 ani 6 luni perioada de ancercare,eu pe data de 06/03/2014 am luat sala an italia(eu ma aflu an italia)pe 11 aprilie am traseu.intrebarea este daca pot conduce cu permisu italian an romania?tinand cont ca an romania am dreptu sa redobandesc permisu de conducere dupa un an prin examen.multumesc anticipat
Nu veti mai conduce niciodata in ROmania daca v-ati scos un permis in Italia.

Pentru a conduce in Romania trebuie sa sustineti din nou examen.
Corectez. Permisul italian nu va putea fi preschimbat in permis romanesc iar ptr a conduce in Romania va trebui sa obtineti un nou permis romanesc dar numai in conditiile in care il anulati pe cel italian. Nu este permisa detinerea a doua permise nationale.
dc.nu pot conduce cu permisu italian,an romania?
Pentru ca atunci cand se anuleaza permisul de conducere de fapt se anuleaza dreptul de a conduce iar cum consecinta hotararii de condamnare este anularea permisului de conducere pe cale se consecinta este anulat si dreptul de a conduce pe teritoriul tarii care a emis permisul de conducere
michele1981 a scris:

dc.nu pot conduce cu permisu italian,an romania?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto radu05 radu05 Buna ziua, Am o problema cu permisul de conducere. Am obtinut permisul in 2002 cat B iar in 2007 am mai obtinut cat C,C+E, D, in anul 2010 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Pot redobândi permisul în italia, având în vedere ca a fost ... Cucos Florin Cucos Florin Pot redobândi permisul în italia,având în vedere ca a fost anulat în romania cu drept de redobândire după un an! ( care deja a trecut) Ținând cont că ... (vezi toată discuția)