avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot redobândi permisul în Italia, având în vedere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot redobândi permisul în Italia, având în vedere ca a fost ...

Pot redobândi permisul în italia,având în vedere ca a fost anulat în romania cu drept de redobândire după un an! ( care deja a trecut) Ținând cont că permisul este Italian?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 17:35, 27 Iunie 2023
Permisul e deja în Italia, în conformitate cu prevederile art. 203 din regulamentul de aplicare a codului rutier din România. Dacă îl veți redobândi depinde doar de autoritățile italiene.
[ link extern ]
Cu toate că permisul meu a fost dobândit in romania si am fost obligat de către statul italian să il preschimb?
Iar cu toate acestea,chiar dacă îl redobândesc în italia,am drept de conducere în romania?
În România veți avea drept după un an de la hotărârea judecătorească definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permisul romanesc anulat, conducere in romania cu permis italian michele1981 michele1981 buna ziua,mi-a fost anulat permisu de conducere romanesc in romania pe data de 12/03/2014 prin hotarare definitiva 6 luni suspendare 2 ani 6 luni perioada de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)