avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

Buna dimineata,

Pana la data de 31.03.2014 am lucrat ca agent securitate in cadrul unei firme timp de 3 ani si 2 luni. La data respectiva, firma nu a mai putut prelungi contractul cu obiectivul la care eram incadrat, drept urmare, toti agentii au fost dati in somaj. Intrebarea mea este daca pot beneficia de indemnizatia de somaj avand in vedere faptul ca sunt si student in anul 3 la facultate? Rog un raspuns.

Va multumesc anticipat.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Marius_logic , utilizator 10:46, 4 Aprilie 2014
1. Veti beneficia de indemnizatie de somaj in calitate de salariat concediat.

2. In aceasta situatie puteti urma cursurile unei forme de invatamant pe perioada cat beneficiati de indemnizatie de somaj.
Va multumesc din suflet pentru informatie.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj lalar lalar Buna seara O persoana care a fost concediata pentru motive care nu tin de persoana salariatului, urmeaza in prezent si cursurile unei facultati la zi, cu taxa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)