TONI28 
	    	Utilizator

TONI28 
	    	Utilizator	    

daca se recunoaste fapta ,nu exista atencedente penale ,se recupereaza prejudiciul ce sanse sunt pentru o condamnare cu suspendare cei doi nu sunt arestati ???Va multumesc pentru ajutor ...
 Mihai19991 
	    	Utilizator

Mihai19991 
	    	Utilizator	    

Mihai19991, utilizator
 Mihai19991, utilizator 	
			~ final discuție ~
 teona.lavinia	                   

Buna ziua. Fratele meu este complice la o talharie si as dori sa stiu daca i se poate da pedeapsa cu suspendare avand in vedere faptul ca nu este recidivist, ... (vezi toată discuția)
	                    teona.lavinia	                   

Buna ziua. Fratele meu este complice la o talharie si as dori sa stiu daca i se poate da pedeapsa cu suspendare avand in vedere faptul ca nu este recidivist, ... (vezi toată discuția)

dorinagina	                   

Buna ziua,
ce risc in cazul unei acuzatii de delapidare?
am avut probleme in familie si am luat in mod repetat sume de bani de la serviciu,eu avand functia ... (vezi toată discuția)
	                    dorinagina	                   

Buna ziua,
ce risc in cazul unei acuzatii de delapidare?
am avut probleme in familie si am luat in mod repetat sume de bani de la serviciu,eu avand functia ... (vezi toată discuția)

Claudiana1	                   

In 2015 un amic a delapidat firma la care lucra de 7500 de lei. In timpul cercetarii penale a recunoscut fapta desi nu a restituit banii. Stiu ca ii trebuie un ... (vezi toată discuția)
	                    Claudiana1	                   

In 2015 un amic a delapidat firma la care lucra de 7500 de lei. In timpul cercetarii penale a recunoscut fapta desi nu a restituit banii. Stiu ca ii trebuie un ... (vezi toată discuția)