Buna,daca sunt oprit de politie si prezint doar asigurarea masini RCA,permisul,buletinul,si masina este in regula din toate punctele de vedere,doar ca nu am in afara de asigurarea masini RCA,permisul,buletinul alte acte ale masini la mine ce imi va face? Multumesc!
Nu am avut nici cea mai mica intentie sa fiu sarcastic, ideea este ca niciun agent de politie nu va pune niciodata in vedere unui conducator auto sa aduca ulterior controlului certificatul de inmatriculare sau alte documente.
Nu am auzit pe nimeni care sa afirme ca a fost iertat de un agent si ca i s-ar fi cerut sa vina cu documentele mai tarziu.
Poate doar in cazul in care agentul il cunoaste pe sofer sau pe proprietar acesta sa fie mai indulgent.
Agentul va aplica amenda pentru lipsa talonului intrucat conducatorul auto are obligatia sa aiba asupra sa toate documentele.
Daca conducatorul auto este din Satu Mare si este verificat cand se afla in concediu la mare credeti ca il va astepta sa aduca certificatul de inmatriculare de acasa?
Unde se precizeaza in lege ca "agentii ar fi trebuit sa puna in vedere sa le prezente ulterior."?
In plus, ce rost mai are prezentarea proprietarului la politie din moment ce sanctiunea a fost aplicata?
Poate la proces sa se prezinte proprietarul, asta in cazul in care conducatorul auto vrea sa conteste procesul verbal de contraventie.