avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie casa + teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie casa + teren

Buna ziua ,asi dori sa stiu ce acte trebuiesc pt o donatie de o casa cu teren in jur pentru 2 surori,si cam cat ar costa.( terenul e in jur de 990 m2) casa nu stiu
e o casa mare mai bine zis 2 dar titlul il au parintii nostri
o parte de casa sta sora mea in cealalta parintii mei( considerata partea mea)
se poate desparti totul sa devina 2 curti 2 case, dar vrem sa stim cum se procedeaza cand nu e inca despartit nimic,
partea mea voi avea ca donatie dar ca uzufructuari parintii mei pt ca eu nulocuiesc cu ei,dar vrem sa impartim totul,
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:44, 6 Aprilie 2014
Trebuie facut cadastru intabulare apoi dezmembrare si apoi donatie .luati legatura cu un cadastrist si apoi cu un notar sa va calculeze cu actele de proprietate toate taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa dezmembrare e necesara carte funciara pentru fiecare lot? margaritar26 margaritar26 Parintii mei au o casa si teren cu supraf de 800 m. Vor sa ne dea casa si terenul mie si surorii mele astfel: casa si supraf de teren pana la 400 m surorii ... (vezi toată discuția)
Sucesiune tomasso tomasso Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)