avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de traducator legalizat

Buna ziua,
sint din Resita, jud. Caras Severin, va rog sa ma informati ce tip de atestare e necesara ptr. obtinerea autorizatiei de traducator legalizat? La centrul cultural german, Göthe, din Timisoara se elibereaza certificate de atestare :A1, A2, B1,B2, C1, C2.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:18, 9 Aprilie 2014
Atestate recunoscute, in baza carora se poate obtine autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei, se elibereaza doar de catre Ministerul Culturii si Cultelor, in urma sustinerii si promovarii examenelor in domeniul stiinte juridice, cu nota minima 7, la ambele examene.
Detalii despre organizarea examenelor si actele necesare pentru sustinerea acestora, gasiti in linkul de mai jos.
[ link extern ] /
L.C.
Va multumesc . Totusi , in urma unei informari adecvate , nu am nevoie de autorizatia Ministerului Justitiei , intrucat intentionez sa desfasor activitatea de traducator ca persoana fizica sau juridica , in afara Ministerului , SUNT sau NU valabile atestatele eliberate de centrul cultural german, Göthe, din Timisoara ?
In lista de documente necesare pentru infiintarea PFA la Registrul National al Comertului, se solicita documente care atesta calitatea in care se doreste infiintarea PFA. Documentul despre care vorbiti poate fi un act doveditor al capacitatii Dvs. profesionale de a deveni PFA-traducator.
[ link extern ]
www.avocatnet.ro/content/art...
[ link extern ] /
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Întrebari referitoare la obþinerea autorizaþiei de traducãtor BX BX Cunosc limba engleza la nivel avansat, chiar native. Care sunt procedurile pentru a obtine o autorizatie de traducator ? Care sunt implicatiile (drepturile ... (vezi toată discuția)
Traducator neautorizat IoanaAC IoanaAC Buna ziua. Sunt absolventa de facultate tehnica si doresc sa efectuez traduceri pe profil tehnic. 1. Pot efectua astfel de traduceri fara a avea autorizatia ... (vezi toată discuția)