avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Va rog ajutati-ma! Despagubiri in urma unui accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Va rog ajutati-ma! Despagubiri in urma unui accident rutier

sora si nepotul meu au suferit un accident rutier din cauza celuilalt sofer care conudcea o masina inchiriata
cui trebuie sa-i ceara despagubiri?
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:22, 14 Mai 2014
Soferului care conducea masina inchiriata, care, probabil, va fi acoperit de asigurarea firmei de inchirieri, insa va trebui sa raspunda solidar pentru faptele sale, adica penal pentru vatamare corporala din culpa.
Va trebui sa includa in proces pe ambii, atat persoana fizica cat si persoana juridica, instanta stabilind cu precizie toate aspectele, la cererea prealabila, precum si responsabilitatile atat a drepturilor cat si a obligatiilor in cadru legal.
Succes !
sa formuleze plangere penala si in cadrul dosarului sa ceara despagubiri civile de la asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala crysta crysta cati bani se pot cere ca daune in cazul unui accident rutier in care victima a suferit vatamari corporale iar certificatul medico-legal este de 10 zile. Ce ... (vezi toată discuția)
Accident tatianatintisan tatianatintisan Buna ziua, Sotul meu a avut accident pe data de 01.12.2010, era pasager in masina vinovata de accidentul produs. In urma accidentului a suferit o interventie ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)