avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

buna seara Am primit de la un BEJ o instiintare de executare pt. un proces verbal de contraventie + cheltuieli executor. Am luat legatura cu executorul si acesta mi-a mai dat doua incheieri pentru alte 2 procese verbale ce se afla spre solutionare . intrebarea mea este urmatoarea : am depus contestatatie pt. primul pv.,pot depune contestatie si pt. ultimele doua chiar daca acestea nu au somatie mobiliara,instiintare privind masura popririi pe conturi,titlul executoriu, cum am primit prin posta pt.primul proces verbal. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:11, 8 Aprilie 2014
Veti putea depune contestata doar dupa ce veti primi somatia. Altfel ce contestati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare silita privind rovinieta alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Pe data de 27.07.2017 am primit o adresa din partea unui birou de executori judecatoresti prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca impotriva ... (vezi toată discuția)
Executare silita-rog raspuns urgent catalina_maria2012 catalina_maria2012 1. Procesul verbal cu cheltuieli de executare intocmit de BEJ (titlu executoriu) poate fi contestat ca un act emis de o autoritate publica si BEJ are calitate ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita-citare la alta adresa marina_1010 marina_1010 Buna seara, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)