avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demiterea presedintei de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demiterea presedintei de asociatie

Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul demiterii presedintei de asociatie si implicit a administratorei unui bloc.
Din cauza marilor nemultumiri referitoare la repartitoarele de costuri pentru caldura,, ne-am strans deja de la o scara 50%+1 (probabil vom fi mai multi) care dorim ca aceste doua persoane sa fie demise din functie. Zilele acestea speram sa strangem cei 50%+1 din locatari pe tot blocul si sa gasim pe cineva care sa ne reprezinte interesele. Am strans deja o lista cu semnaturi pentru a putea vedea pe cine ne bazam in cazul organizarii Adunarii Generale Extraordinare. .Vrem ca totul sa fie legal, si astfel sa evitam orice discutii.
Va multumesc si astept cu nerabdare orice raspuns sau sfat.
Aceeasi.
Cel mai recent răspuns: sesa10 , utilizator 13:13, 25 Aprilie 2014
Va multumesc pentru raspuns si invit totodata, pe aceasta cale, pe toti aceia care ne pot oferi cat mai multe informatii.
Aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare locatari la repartitoare roby2019 roby2019 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta. Suntem 60 de locatari la un bloc de garsoniera si avem repartitoare si dorim sa renuntam la ele,Vream sa strangem ... (vezi toată discuția)
Exista? Armenteros Armenteros Exista vreun cap de tabel standard pentru convocarea adunarii generale extraordinare? \"Tabel nominal pentru strângerea de semnături în vederea ... (vezi toată discuția)
Are dreptul a.g. sa hotarasca debransarea ? BEN46 BEN46 La noi in Asociatie Administratorul vrea sa debranseze partile comune din interior de la caldura , (respectiv baie si bucatarie unde exista ... (vezi toată discuția)