avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Data de la care se datoreaza impozit pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Data de la care se datoreaza impozit pe cladiri

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti daca o societate comerciala are o constructie neterminata inregistrata in contul 231 - de la ce data societatea datoreaza impozit pe cladiri la primaria din localitate?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:33, 10 Aprilie 2014
La ce va referiti cand spuneti "constructie neterminata"?
Daca va referiti la neintabulata, impozitul pe cladire se va calcula si datora dupa incheierea procesului-verbal de receptie lucrari, obtinerea certificatului de notare in cartea funciara, intabularea constructiei si declararea acesteia la Primarie -serviciul impozite si taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pt o cladire construita de proprietarul terenului unde eu am ctr de comodat?? adela05 adela05 #-oO societate comerciala are incheiat un ctr de comodat cu o alta societate comerciala pt un teren. pe terenul respectiv s-a construit o cladire de catre ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate constructie in regie proprie mihast1 mihast1 V-as ruga sa am lamuriti care este actul de proprietate in cazul in care o societate realizeaza o constructie in regie proprie . Cladirea realizata , a ... (vezi toată discuția)