avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Patent international
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Patent international

Buna ziua!

In primul rand imi cer scuze daca nu am incadrat bine acest topic.

As dori sa stiu care sunt primii pasi care trebuie urmati pentru a obtine un patent international asupra unei inventii - metode.

As dori sa aflu de asemenea cam care sunt costurile si cam cat de mult dureaza obtinerea unui astfel de patent? Se poate macar?

Va multumesc!
tot ce vrei sa stii afli de pe site-ul www.osim.ro
Multumesc pentru indicatie!
Am ajuns si acolo intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011 altadonis altadonis Buna dimineata. Pentru cei interesati de subiect revin cu intrebarea daca mai are cineva noutati cu privire la examenul din aceasta toamna. Adresez aceasta ... (vezi toată discuția)
Cursuri de weekend (dezvoltare personala) tanguera tanguera [b]Dezvoltarea mintii si controlul stresului[/b], mai pe scurt [b]Metoda Silva[/b]. Scopul cursurilor este de a folosi o mai mare parte a creierului uman si de ... (vezi toată discuția)