avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat ca martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat ca martor

Buna ziua,
Am fost citata ca si martor intr-un proces, fara sa am nici cea mai mica idee despre ce este vorba. Am cautat pe site-ul tribunalului dosarul cu numarul respectiv si la Obiectul cauzei este scris "Obiectul cauzei: iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup"
Sunt 78 parti vatamate si un singur inculpat de care nu am auzit in viata mea. Puteti sa imi spuneti ce ar putea insemna asta? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
ioanacris79, utilizator
Cel mai recent răspuns: ioanacris79 , utilizator 15:41, 11 Aprilie 2014
Mergeti si va lamuriti, nu trebuie decat sa spuneti adevarul daca aveti cunostinta de ceva si sunteti intrebat.
Multumesc! Asta voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scapat ......sau nu???? asta-i intreberea menumoruth menumoruth Acum 8 luni de zile un grup de prieteni de-ai mei au fost arestati de diicot invinuiti de Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat si de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare citatie Fulgerr Fulgerr Buna ziua! Voi povesti putin ca sa aveti o idee si astfel sa ma puteti sfatui mai bine, daca doriti. Intr-o seara, doi tipi s-au luat de mine si cativa ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal-sectia penala Ele_H Ele_H Buna ziua.. am primit o citatie prin care sunt chemat in calitate de martor pentru fond-initiere,constituire de grup infractional organizat,aderare sau ... (vezi toată discuția)