avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Informatii mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Informatii mediere

una ziua,

Am si eu niste nelamuriri referitoare la mediere. Am o neintelegere cu o firma de constructii (referitoare la vicii ascunse apartament). Am initiat procedura de mediere, administratorul firmei a venit la mediere, s-au semnat toate actele necesare, nu s-a ajuns la o intelegere, s-a semnat procesul verbal, insa in toate actele administratorul firmei doar a semnat, nu a pus si stampila, pt ca nu o avea. este valabil procesul verbal (si restul actelor)? adica este valabil in fata instantei de judecata? pt ca, avand in vedere esuarea medierii asta urmeaza sa fac.
La sedinta de mediere a participat din partea firmei doar administratorul, in timp ce eu am fost insotita de un prieten. In toate actele am fost trecuta doar eu (eu singura sunt partea implicata), nu si prietenul meu, care nu a semnat niciun act. Intrebarea mea este daca era obligatoriu sa fie trecut si el si sa semneze, sau numai la cererea expresa a celeilalte parti, care nu si-a exprimat o asemenea dorinta?
Intr-un final, as dori sa stiu, daca ma poate lamuri cineva, daca procesul verbal de esuare a medierii semnat in conditiile de mai sus este valabil in instanta? adica pt a dovedi ca s-a incercat medierea in conditiile legii si ma pot adresa instantei de judecata.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AlinaBadea08 , utilizator 13:09, 14 Aprilie 2014
Multumesc mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere recomandata de instanta - pasi de urmat Luoana Mihaela Luoana Mihaela Societatea noastra s-a format prin divizare in urma procesului de privatizare . Astfel , s-a incheiat un protocol de divizare si doresc ca terenurile care sunt ... (vezi toată discuția)
Model pv de neacceptare amedierii Irina S. Irina S. Va rog, am nevoie de un PV de neacceptare a medierii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Invitatie la mediere Maria021985 Maria021985 Buna ziua, am primit ieri o invitatie la mediere( mai bine zis a primit sefu). Mediere este pe firma X. eu lucrez la firma Y. la mediere s-ar putea sa nu ... (vezi toată discuția)