Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu originalul. La reexaminare s-a invocat faptul ca trebuia sa stiu ca acele copii trebuiau semnate. Pot reincepe un nou proces pe baza acelorasi legi, stiind acum cum sa procedez corect cu semnarea copiilor?X-(
Nu am cuvinte sa va multumesc pentru mesajele transmise.I-am sugerat si in cadrul procesului de reexaminare de ieri sa-mi dea voie sa semnez copiile pentru conformitate si mi s-a spus ca sa astept rezultatul daca cererea mea de reexaminare va fi admisa sau respinsa. Mi-a venit respinsa. Nu am fost citat niciodata la sedinta de fond a dosarului de baza care a fost anulat pe motivul, citez:"Reclamantul nu s-a conformat dispozitiilor instantei de a certifica inscrisurile depuse la dosar pentru conformitate cu originalul, desi din procesul verbal de inmanare din data, etc, etc. rezulta ca adresa de instiintare a fost comunicata la domiciliul reclamantului conform 163 NCPC, fiind implinit termenul de 10 zile prevazut de art. 200 al.2 NCPC. Potrivit art.200 al.3 NCPC daca obligatiile privind completarea sau modificarea cererii nu sunt indeplinite in termenul prevazut de alin.2 al art.200, prin incheiere data in camera de consiliu, se dispune anularea cererii. Pentru aceste considerente, instanta va anula cererea de chemare in judecata." inchei citatul. Am cerut reexaminarea iar la reexaminare cererea mea de reexaminare a fost respinsa pe motiva ca trebuia sa stiu ca am de certificat prin semnatura conform cu originalul acele inscrisuri. Realitatea este ca am intrebat atat judecatorul de serviciu unde se depun dosarele la tribunalul respectiv daca in afara de taxa judiciara mai am si altceva de facut si mi-a spus ca nu! Mi mult de atat, nici macar nu am fost instiintat de primul termen de judecata, nefiind afisat nici pe portaulul tribunalului la sectiunea dosare ECRIS decat la patru zile dupa ce a avut loc judecata.unde s-a dispus anularea. Daca as fi fost citat as fi rugat judecatorul sa-mi permita semnarea acelor copii in conformitate cu originalul. Este revoltator ceea ce mi s-a intamplat.
In cazul ca voi formula o noua cerere de chemare in judecata este bine sa amintesc ca am mai avut un dosar exact pe aceasta tema unde am dat in judecata o anumita institutie a statului pe baza unui anumit articol? Respectiv sa scriu despre istoria fostului dosar?
Comunicare incheierii
ili47
Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare ,
Cand primeste ... (vezi toată discuția)