avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

O casa cu etaj si teren,la parter apartamentul meu iar -la etaj un apartament al surorii.
Ap de la etaj este vandut altcuiva desi la iesirea din indiviziune nu s-a facut exact granitarea. Terenul are 500 mp cu tot cu casa.Fiecare a primit jumatate deci 250 mp. Doar ca sora si-a construit un garaj langa casa pe numele ei. La granitare ea va ramane cu mai putin teren liber ca deja a construit ceva pe mp ai ei? In afara de caile de acces care am inteles ca sunt comune...dupa calcule ei i se mai cuvin aprox 25 mp si mie cam 95 mp.Am sanse in instanta sa primesc acesti mp cat de cat compacti?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
AlinaMitea, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlinaMitea , utilizator 22:51, 14 Septembrie 2009
multumesc de info.
Nu suntem genul de oameni care sa nu comunice si sa nu cada de acord dar nici macar nu a comunicat cu noi. Daca si-ar construi doar pt folosinta ar fi ok dar face apartamente ca sa le vanda si are antecedente de genul.
Acum situatia e sub control.
Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare cu rezerva uzufructului viager andreeaoana86 andreeaoana86 Buna seara! Imi puteti spune, va rog, daca cineva care a vandut casa si terenul aferent acesteia cu rezerva uzufructului viager, mai are dreptul de a construi ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru obtinerea autorizatiei de constructie barbuilie barbuilie Buna ziua tuturor! Va cer sfatul in legatura cu problema mea... Sunt proprietarul unui apartament intr-o casa cu doua apartamente, unde terenul aferent este ... (vezi toată discuția)
Drept de a construi sau nu corinamihut_12 corinamihut_12 Locuiesc la casa cu etaj, la parter X, la etaj eu. Tot terenul cladit si necladit de 400 mp se afla in indiviziune (fiecare avem 1/2) .X detine pe acest teren ... (vezi toată discuția)