avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general autorizatie EORI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

autorizatie EORI

Ce este aceasta autorizatie EORI? Cine trebuie sa o aiba? Comerciantii care nu fac export-import au nevoie de aceasta autorizatie EORI?
Toti operatorii economici care realizeaza operatiuni de import export, sau care intentioneaza sa efectueze acest gen de operatiuni sunt obligati sa se autorizeze EORI. Aceasta presupune atribuirea unui cod EORI. Mai multe amanunte se regasesc pe site-ul Agentiei nationale a vamilor. Singura problema intampinata de mine a fost de ordin tehnic, intrucat cererea se depune electronic intr-o aplicatie pusa la dispozitia noastra de aceasta agentie, care nu functioneaza. Cel putin, saptamana aceasta nu a functionat. Aceasta aplicatie genereaza un numar de inregistrare fara de care nu poti inainta dosarul. Astept si alte pareri legate de acest aspect.
Mai incercati seara tarziu, probabil serverele scot fum in timpul zilei:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare eori analici analici Buna ziua o firma care face import trebuie sa se inregistreze in EORI? (vezi toată discuția)
Despre reclama pe facebook si codul eori pfaionut pfaionut Buna seara! Sunt PFA, fac reclama pe fb, am cont de Pfa la o banca.Vreau sa fac reclama pe facebook.Contabila mi-a spus ca am nevoie de codul EORI pt a putea ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)