avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inventariere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inventariere

Buba ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un consilier juridic angajat la o intreprindere poate participa la inventarierea diferitelor gestiuni ale intreprinderii respective.
Daca nu poate participa, va rog sa-mi spuneti si baza legala care interzice juristului sa participe la inventariere (daca exista asa ceva, evident :))
Va multumesc anticipat.
Osaptamana superba !!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 14 Aprilie 2014
Numai daca are asa ceva in fisa postului poate participa la inventarierea patrimoniului sau daca este numit in comisia de inventariere de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membri comisiei de inventariere la o institutie publica miriuta999 miriuta999 Va rog sa imi spuneti daca in comisia de inventariere la o institutie publica, poate fi numita o persoana care este angajata pe durata determinata la acea ... (vezi toată discuția)
Un jurist să fie președinte comisie de inventariere? oanaportar oanaportar - este corect ca un jurist să fie președinte comisie inventar predare-primire la plecarea unui angajat din instituție ? Un coleg pleacă din instituția ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie să modifice fișa postului și sarcinile de serviciu ... oanaportar oanaportar cine trebuie să modifice Fișa postului și sarcinile de serviciu - ale unui salariat ? Bună ziua ! Vă rugăm să ne spuneți cum trebuie procedat în ... (vezi toată discuția)