avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere de inmatriculare schimbate cu ale altei masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere de inmatriculare schimbate cu ale altei masini

am condus in urma cu 2 saptamani o masina cu numerele altei masini ale unui prieten,ca sa intelegeti mai bine,masina mea nu avea asigurare si am decis sa ii pun numerele masinii prietenului meu fiind aceasi marca si aceiasi culoare am crezut ca fac si eu ceva si am facuto lata..ma prins politia si mia luat permisul si numerele de pe masina fiind numerele prietenului meu,mentionez ca ambele masini erau in regula nu furate etc..va cer ajutorul pentru ca domnii politisti nu am vrut sami explicce cat dureaza,ce patesc,cum imi iau permisu inapoi,mai mentionez ca nu am mai facut nici o fapta niciodata si am cazierul curat..va multumesc
Cel mai recent răspuns: iga , utilizator 07:58, 11 Mai 2009
in aceasi situatie afost si un coleg de al meu ;totul depinde de ancheta care urmeaza,cat dureaza... ceea ce ai facut tu este infractiune . dovada ai luato fara termen datorita faptei si afost valabila pana la ora 24 azilei respective,urmeaza ancheta si totul depinde de procuror,dansul poate sa-ti prelungeasca dovada doar pana la terminarea procesului,cand vei lua o amenda penala de 1000ron si 3luni pe bara.... descurcate ca ti-ai facuto cu mana ta.bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto florin882012 florin882012 buna seara, daca am circulat cu numere false si m-a prins politia mii le-a ridicat, si numerele si carnetu de conducere in schimb nu mi-a dat nici-un proces ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice si cu nr provizorii expirate Rus Norbert Rus Norbert Buna,Ma numesc Rus Norbert si in data de 26.04.09 am avut o urgenta si a trebuit sa ma deplasez cu masina intr-o alta localitate situata la 40km de domiciliul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto plus testare decarrera decarrera Am condus masina unei prietene si avea numerele de inmatriculare provizorii expirate.Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit o amenda de 360 de lei ... (vezi toată discuția)