avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... rectificare carte funciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

rectificare carte funciara

Judecatoria da o solutie,Cu apel în 15 zile de la comunicare. s-a facut apel >Tribunalul Dispune rejudecare la prima instanţă sau la instanţa competentă
Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe, potrivit considerentelor prezentei decizii. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
s-a facut recurs
Curtea de Apel>Respinge ambele recursuri ca nefondate. Irevocabilă. am rugamintea sa-mi spuneti, sa ma ajutati cu aceasta informatie..........ce inseamna aceasta solutie a curtii de apel?....multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 11:10, 15 Aprilie 2014
Se mentine hotararea data de prima instanta.
Se va rejudeca procesul în fond. Imediat ce decizia instanței de recurs va fi redactată, dosarul va pleca pe cale administrativă la judecătorie, care va înregistra si stabili termenul de judecată. Veți fi citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a face "taxa auto" ContSters247205 ContSters247205 Am primit rezultatul,acesta fiind \\"Solutie: Respinge excepţiile ca nefondate. Admite cererea. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare.\\"Acum ce ... (vezi toată discuția)
Mandat arestare Gabitza87 Gabitza87 Buna seara. Prietenul meu este arestat si judecatoria i-a mentinut mandatul pt inca 60 zile,noi am facut recurs iar solutia la recurs a fost acesta: ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac in aparare, la instanta ? oanaportar oanaportar - litigiu de munca Daca Curtea de Apel - a dat urmatoarea solutie: - Modifică sentinţa - Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în totalitate ... (vezi toată discuția)