cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Cum se poate declara accidentul?
 xp-kry 
	    	Utilizator

xp-kry 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

xp-kry 
	    	Utilizator

xp-kry 
	    	Utilizator	    

xp-kry, utilizator
 xp-kry, utilizator 	
			~ final discuție ~
 diablo	                   

Buna seara,
Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului  in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
	                    diablo	                   

Buna seara,
Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului  in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)

warum	                   

Intr-o parcare se atinge bara din fata a unei masini de catre roata unei alte masini, aparent ciobind o foarte mica parte de vopsea. O doamna foarte nervoasa ... (vezi toată discuția)
	                    warum	                   

Intr-o parcare se atinge bara din fata a unei masini de catre roata unei alte masini, aparent ciobind o foarte mica parte de vopsea. O doamna foarte nervoasa ... (vezi toată discuția)

geoman	                   

am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)
	                    geoman	                   

am fost implicat intr-un accident rutier la care eu nu am fost vinovat am trecut in intersecie pe culoarea verde iar cealalta persoana pe culoarea rosie la ... (vezi toată discuția)