avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat ...

Buna seara,

Detin un loc de parcare in proprietate privata aflat in jurul blocului in care locuiesc si am un vecin (cel din dreapta) pe care nu il cunosc (este din alt bloc apropriat) si care isi parcheaza masina foarte prost, adica nu o parcheaza pe mijloc si drept, ci in diagonala iar cu roata stanga spate intra pe spatiul meu privat fortandu-ma sa ma duc peste vecinul din stanga.

Inainte parca cum trebuie, dar de vreo 2 luni a aparut o alta masina (posbil sa fie alt proprietar) si de atunci a inceput sa parcheze asa.
L-am lasat 2 sapt in speranta ca daca mai pleaca cu masina o pune drept.. insa o pune mereu asa. Acum am fost plecat o saptamana si cand am venit masina lui era parcat cu roata stanga spate pe locul meu... iar in dreapta lui mai are o gramda de loc.

Odata am parcat pe mijlocul parcarii mele astfel incat el nu a mai putut intra in masina.. L-am vazut pe camera ca si indreptat masina intr-o seara si am crezut ca a inteles mesajul. Dar dupa cum va spuneam, astazi dupa ce m-am intors e parcat si mai rau decat a fost atunci. Deci tin sa cred ca omul nu va intelege nici dintr-un mesaj pe hartie, daca prin faptul ca l-am fortat sa intre pe la usa soferului nu l-am desteptat.

Nu il cunosc pe individ, Ce metode legale am de a rezolva problema?

Politia rutiera nu cred ca se baga, ba mai mult cred ca o sa imi rada in nas.

Toata lumea parcheaza pe mijloc , numai el parcheaza asa de prost.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:57, 5 Noiembrie 2022
Buna seara!
Sa vorbiti cu dumnealui si sa rezolvati problema pe cale amiabila,ati incercat?
Lasat-i bilet sau sunati la nr de tel, daca are lasat in geam.
Sunati sa coboare sa indrepte mașina
Desfasurati demersuri pentru solutionare amiabila,lasati bilet in parbriz/usa cu numarul dv de telefon si conveniti solutionare reciproc favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)
Parcare privata strain blocand intrarea Sergiu_Marian Sergiu_Marian Salut, este vorba de o parcare la un bloc, si avem bariera care restrictioneaza accesul la parcarea privata din spatele lui. Din cand in cand tot apare un tip ... (vezi toată discuția)
Parcare intre doua locuri de parcare Jasminutza Jasminutza Buna ziua, In primul rand mentionez ca am gasit cateva sectiuni legate de cazul meu insa nu m-am lamurit definitiv. Situatia mea se prezinta in felul ... (vezi toată discuția)