avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Memoriu la presedintele CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Memoriu la presedintele CEDO

Buna ziua Cum se poate trimite un memoriu presedintelui CEDO ?
Va multumesc de raspuns . Nu cred ce CEDO vrea sa-i atirne de git un proces de constatare a infractiunii ilegal , martori mincinosi , rechizitoriu neadevarat , etc. Totusi , presedintele Curtii trebuie sa stie ca procedura care s-a aplicat in cazul meu nu a fost corecta ; referent a fost avocatul statului reclamat . E corect ?
Stimat forumist.

S-au dat toate argumentele juridice privind utilitatea memoriului dvs. Dvs. aveți o altă părere.

Sincer, din punctul meu de vedere, alte discuții ar fi inutile. Puteți face ce doriți, convingându-vă singur de finalitatea demersurilor.

Cu stimă.
Domnule avocat . Eu atunci cind fac o casa cuiva , nu-i iau banii inainte, nu-l las cu lucrarea neterminata si eventualele plusuri , in cazul in care nu necesita mult timp si materiale , nu costa nimic in plus .Cit despre seriozitate , in ambele situatii , e maxima . In problema asta , conform unui principiu care spune ca nimeni nu este pedepsit pentru ce nu a facut si daca da , este un abuz , acel abuz , trebuie indreptat . .Eu asta incerc sa fac, avind si problema neincrederii , indreptatite , in cineva care , cu toate ca a avut la dispozitie toate datele , nu si-a facut meseria in care a fost pregatit . Este adevarat , chiar daca cuvintele pot fi citite de oricine cunoaste carte aplicatia lor trebuieste facuta de cineva care cunoaste mai mult decit literatura . .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.e.d.o iovu catalin iovu catalin ASTEPT O DECIZIE DE LA CEDO DE 5 ANI DE ZILE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS INCA . STIE CINEVA CIT MAI DUREAZA PINA VINE RASPUNSUL? MAI AM UN PIC ... (vezi toată discuția)
Cedo - asteptare deciziei piemu piemu avind in vedere ca, plingerea pe care am facut-o la CEDO (prin avocatul meu) se afla de foarte multa vreme pe rol ,( respectiv din mai 2008) iar in luna iulie ... (vezi toată discuția)
Cedo Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , As vrea sa fac o plangere la CEDO. Daca ,in urma ei se va face o ancheta de stabilire a adeverului si ,se poate si sa pierd , OARE IMI VINE ... (vezi toată discuția)