Va multumesc de raspuns . Nu cred ce CEDO vrea sa-i atirne de git un proces de constatare a infractiunii ilegal , martori mincinosi , rechizitoriu neadevarat , etc. Totusi , presedintele Curtii trebuie sa stie ca procedura care s-a aplicat in cazul meu nu a fost corecta ; referent a fost avocatul statului reclamat . E corect ?
Domnule avocat . Eu atunci cind fac o casa cuiva , nu-i iau banii inainte, nu-l las cu lucrarea neterminata si eventualele plusuri , in cazul in care nu necesita mult timp si materiale , nu costa nimic in plus .Cit despre seriozitate , in ambele situatii , e maxima . In problema asta , conform unui principiu care spune ca nimeni nu este pedepsit pentru ce nu a facut si daca da , este un abuz , acel abuz , trebuie indreptat . .Eu asta incerc sa fac, avind si problema neincrederii , indreptatite , in cineva care , cu toate ca a avut la dispozitie toate datele , nu si-a facut meseria in care a fost pregatit . Este adevarat , chiar daca cuvintele pot fi citite de oricine cunoaste carte aplicatia lor trebuieste facuta de cineva care cunoaste mai mult decit literatura . .
C.e.d.o
iovu catalin
ASTEPT O DECIZIE DE LA CEDO DE 5 ANI DE ZILE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS INCA . STIE CINEVA CIT MAI DUREAZA PINA VINE RASPUNSUL? MAI AM UN PIC ... (vezi toată discuția)
Cedo
Vlad2013
Buna dimineata ,
As vrea sa fac o plangere la CEDO. Daca ,in urma ei se va face o ancheta de stabilire a adeverului si ,se poate si sa pierd , OARE IMI VINE ... (vezi toată discuția)