Va multumesc tmult uturor celor ce ati raspuns.
Cred ca tot un proces in instanta poate rezolva situatia printr-o hotarare definitiva care sa reglementeze repararea corespunzatoare fata de toti clientii in raporturile cu CEC.
Pentru Gi-Jane2 :
Ce banca in lumea asta va indexeaza banii cu rata inflatiei ? Banii au fost mereu la dispozitia dvs, de ce nu i-ati retras, convertit in alta moneda ?
Nu a cerut nimeni indexarea cu rata inflatiei. Si nu eu am de retras bani, probabil ca doar cei care au astfel de librete.
Normal este ca acele Librete sa fie inca active, asa cum au fost ele facute, urmand normalitatea prezenta si respectand cadrul legal actual.
Cunosc multi oameni care inca au acei bani la CEC si nu au primit nimic, banca a folosit acei bani si era normal cand s-a facut NOMINAREA (adaugarea a 4 zerouri la toate sumele) sa se fi aplicat la toti clientii, iar apoi la DENOMINARE (taierea a 4 zerouri la toate sumele), deasemenea. Dobanda normala conform serviciului oferit si scaderea comisioanelor.
Oricum nu are cum sa fie suma tuturor comisioanelor mai mare decat dobanda obtinuta anual. Cel putin asa ar fi normal.
Era o persoana care m-a intrebat ce sa faca deoarece sotul dansei a decedat si initiase un proces contra CEC tocmai pentru a obtine o hotarare care sa rezolve situatia prezentata.
Pentru AdolfinaPOP :
Nu cred ca ar fi mare lucru de recuperat, pentru ca daca ati avut la CEC 10.000 lei, acuma ar trebui sa primiti un leu.
Nu aveti deloc dreptate. Cine a avut 10.000 lei ar fi trebuit la NOMINARE transformati in suma de 100.000.000 lei iar apoi dupa DENOMINARE la aceeasi 10.000 lei, insa care ar fi fost cu totul alta suma dupa primirea lunara/anuala a dobanzii conform contractului semnat intre client si CEC. Nu credeti ca asa trebuia si asa era corect ?!?
Pentru GigiPOPA :
Dupa parerea mea este vorba de o discriminare evidenta din partea statului.
Corect ! Asta este foarte evident insa NIMENI, dintre CEI CE AR TREBUI SA FACA CEVA, SA SE AUTOSESIZEZE si sa REGLEMENTEZE SITUATIA CORECT ... NU O FAC !
Daca cineva le spune : "DE CE NU FACETI ?!?", atunci ei raspund cu tupeu : "Dar ati cerut ?!?" ... Dar va intreb eu : TREBUIE SA CERI UN DREPT CARE ESTE EVIDENT ?!?
Asa s-a impamantenit, din pacate, un PROST OBICEI, INCORESCT si NELEGAL de a dejuca normalitatea prin tot felul de tertipuri INCORECTE ce nu fac deloc cinste tarii si cetatenilor, facandu-ne o "reclama" proasta. Nu credeti ?!?
Bine, bine, dar totusi, cum putem indrepta situatia ?!? Cum ?!?