avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, recuperare

buna ziua! Cum se procedeaza cu recuperarea taxei auto? cum se actioneaza in instanta?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:11, 22 Aprilie 2014
da.
Repet intrebarea, de ce s-a cumparat auto in 2012 de catre dvs. din Romania si s-a platit timbrul de mediu de abia in 2014?
am sperat ca pica taxa, neavand nici banii necesari in momentul respectiv
Din pacate, parerea mea este ca, in cazul dvs., nu aveti sanse de castig pentru o actiune de recuperare a timbrului de mediu in instanta!
de ce?care e motivul? din ce stiu taxa e ilegala!

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)