avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot da in judecata un site care redacteaza lucrari ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot da in judecata un site care redacteaza lucrari de licenta?

Am apelat la un site care redacteaza lucrari de licenta , am acceptat oferta lor am virat suma de bani care reprezinta prima rata in contul respectiv si acum la o saptamana dupa ce s-a facut confirmarea de plata pe baza chitantei, pretind ca nu au primit nimic. Cum as putea sa procedez? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:36, 24 Aprilie 2014
cum ați făcut plata?
Atentie ca daca asta presupune insusirea muncii altora (adica daca nu sunteti autoarea lucrarii de diploma) prin a da firma in judecata puteti fi acuzata de frauda. Asa ca nu sunt sigur ca a face plangere sau a actiona firma in judecata ar fi in avantajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune licenta Nataliaa29 Nataliaa29 Buna ziua, In primavara am dat comanda pentru o lucrare de licenta. Am conversatiile in care ii solicit respectivului ca lucrarea sa nu fie plagiata, ... (vezi toată discuția)
Vanzator fals de lucrari de licenta pe net nikolleta nikolleta avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... ... (vezi toată discuția)