avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente plastificate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente plastificate

Buna seara,
Cu ani in urma era la moda introducerea actelor,gen,certificat de nastere,de casatorie ,act de vanzare cumparare apartament,etc.intr-un plastic si vidarea lor,acum trebuiesc scoase altele noi...numai sunt valabile.
Va rog ,daca se poate, ce ar trebui sa fac ,sa intru in posesia unor duplicate,unde sa ma adresez???
Va multumesc frumos si o seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:41, 25 Aprilie 2014
Nu neaparat! Nu este de recomandat sa puneti folie pe acte insa daca ati facut o ele sunt valabile. Nu trebuie sa scoateti niciun duplicat, iar daca doriti sa faceti copii legalizate dupa ele, notarul va face mentiunea pe copia legalizata ca actul original prezentat lui este plastifiat.
Va multumesc f. mult,am avut diverse ocazii in care mi s a spus ca numai sunt valabile si efectiv n am avut raspuns...exista o norma legala in acest sens???
Am facut-o in urma cu ceva ani,cred ca 10.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
vasi49, utilizator
Legea notarilor publici si Regulamentul de punere in aplicare a Legii art. 311 din Regulament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte plastifiate - duplicat care nu se poate legaliza maraV maraV Am plastifiat toate actele de la casa cu multi ani in urma (cand era legal acest lucru), deoarece hartia era de foarte proasta calitate si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Copie certificat nastere legalizata este recunoscuta in fata autoritatilor? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna seara. Sotia mea a nascut acum 3 saptamani la un spital dintr-o alta localitate.Totul ok.Am solicittat la primaria respectiva eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)
Bună părinți au plastifiat o copie legalizata a actului de ... Valentin1983 Valentin1983 Bună părinți au plastifiat o copie legalizata a actului de vânzare cumpărare mai este valabila folosirea ei pentru eliberarea cărți funciare (vezi toată discuția)