avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere chemare in judecata

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a casei de pensii locale pentru nerecunoasterea grupei a IIa de munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:10, 27 Aprilie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va poate ajuta nimeni pt ca nu exista un sablon anume determinat.

Redactarea unei cereri d echemare in judecata presupune identificarea corecta si completa a partilor, prezentarea situatiei de fapt relevante pt speta, a dovezilor ce se doresc a fi administrate, incadrarea in drept in functie de situatia concreta etc.

Luati legatura cu un avocat care macar sa va redacteze cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se da efectiv in judecata un angajator? ce trebuie facut, in linii mari? curaj curaj Adica sa presupunem ca m-am decis sa dau angajatorul in judecata. Ce fac? La care tribunal ma duc sau unde ma duc? cand ajung acolo, ce fac? Ce trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata in urma contestatiei la pv alexdan25 alexdan25 buna ziua ! am depus contestatie la pv prin care am cerut a mi se transforma amenda in avertisment. iar de la judecatorie am primit o adresa in care mi se ... (vezi toată discuția)
Model plangere sectia contencios administrativ a tribunalului floareaflorilor floareaflorilor am solicitat la o primarie anumite documente iar aceasta a refuzat sa mi le trimita.am respectat procedurile conform legii 544, iar acum trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)