avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Societate (comert)
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Societate (comert)

Buna ziua .Sunt nascuta in Romania dar am dubla cetatenie. As dori o informatie.In acest moment am deschis un magazin de imbracaminte in Italia ,dar situatia este critica aici.Am auzit un interviu la TV ca se poate deschidere societate in romania (cu sede )si sa lucrez in Italia dar taxele se platesc in romania Eu am un proect sa fac un mic angro in Italia sa vind inbracaminte lucrata in romania .Ce posibilitate am ,ce indicatii i-mi sugeriti Multumesc ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:52, 5 Mai 2014
Da, se poate dar este cam mult de povestit.
In principiu faceti o firma aici, platiti impozite aici.
Va trebuie cod de tva si inregistrare in ROI. Si puteti face operatii intracomunitare. ( cumparare din RO- livrare intracomunitara spre depozitul din IT si apoi livrare in IT la magazine)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma producere de imbracaminte Burlacudan Burlacudan Buna ziua .Sunt Ana am dubla cetatenie lucrez in Italia.As dori sa produc imbracaminte in Romania si sa le vind in angro in ITALIA .Pot sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Vanzare online Andreea_321 Andreea_321 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie : - o societate din RO platitoare de TVA va efectua vanzari online prin magazin online catre ... (vezi toată discuția)