avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lipseste un formular care e solicitat la sectiunea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lipseste un formular care e solicitat la sectiunea informatii suplimentare

Buna ziua! Doresc sa aflu parerea dvs cu privire la o situatie: Am completat toate formularele solicitate prin fisa de date si le-am indosariat in documente de calificare, oferta tehnica si oferta financiara.
Un anumit formular, anume calitatea de participant la proceduta, s-a cerut la sectiunea VI.3) ALTE INFORMATII (din SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE ale fisei de date). Am 3 intrebari care deriva din aceasta situatie:
1. Formularul privind calitatea de participant la procedura trebuie sa fie continut in documentele de calificare?
2. In caz ca formularul este pus deasupra ofertei (deci in plic cu scrisoarea de inaintare si garantia de participare) va fi luat in considerare de comisia de evaluare?
3. In caz ca acesta nu este pus niciunde, comisia de evaluare il poate solicita la completari?
Precizez ca se participa in asociere, aspect consemnat si atasat documentatiei prin Acordul de Asociere si formularul privind subcontractantii si asociatii. SECTIUNEA III: INFORMATII JURIDICE, ECONOMICE, FINANCIARE SI TEHNICE, adica documentatia de calificare, nu solicita formularul privind calitatea de participant la procedura.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: COSMIC 2078 , Consilier juridic 11:01, 7 Mai 2014
1).Depinde unde l-a solicitat autoritatea contractanta, dar daca a fost depus conform intrebarii nr.2 este ok.
2).Da
3).Daca este solicitat in Fisa de date, comisia de evaluare o va cere.
Declaratia privind calitatea de participant la procedura de achizitie- excede prevederilor Art. 180÷182 din OUG nr. 34/2006
declaratii privind ”calitatea de participant la procedura” a nu reprezinta o cerinta de calificare a ofertantului si prin urmare, oferta nu poate fi respinsa pe motiv ca nu exista o astfel de declaratie.
Aceasta declaratie poate fi invocata ca o necesitate de natura administrativa menita sa faciliteze accesul la datele de identificare ale participantilor la procedura in scopul aplicarii prevederilor art. 69 indice 2 alin. (2) din OUG nr. 34/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertã inacceptabilã pe motiv cã nu am declaraþia privind subcontractanþii Katri Katri Bună ziua! Tocmai mi-a fost declarată inacceptabilă oferta pe motiv că nu am depus Formularul privind subcontractanţii iar în situaţia în care nu era ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Urgent! statutul juridic al colaboratorului intr-un contract de achizitie publica mia_bv mia_bv Buna ziua! In cadrul licitatiei deschise, avand ca obiect [i]Elaborarea documentatiilor cadastrale si identificarea proprietarilor care se vor expropria[/i] ... (vezi toată discuția)