avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca

Doresc sa stiu cat de mult ma afecteaza daca am o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca la o noua angajare ?
Cel mai recent răspuns: veronica24 , utilizator 10:01, 30 Aprilie 2014
In mod obisnuit nu are ce sa va afecteze. Dar e posibil sa dati peste angajatori care sa tina cont de acest lucru in evaluarea dvs. pentru angajare.
Aceasta decizie apare la ITM atasata de contractul meu de munca ? si daca declar ca nu am mai lucrat, banuiesc ca tot o sa fiu gasita la ITM?
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz pentru a nu avea probleme la un nou job? Nu mi se poate face un nou contract de munca?
Desfacerea disciplinara a CIM se opereaza in Revisal si fostul angajator a depus deja online la ITM baza de date. Daca veti solicita o adeverinta de la fostul angajator sau de la ITM cu privire la contractul dvs. de munca, acolo va aparea o inregistrare cu articolul respectiv din Codul Muncii pe baza caruia s-a efectuat incetarea disciplinara a CIM. Daca nu spuneti dvs. la angajare, s-ar putea sa se afle totusi despre asta si sa fie considerata ca o minciuna.
Poate e mai bine daca spuneti chiar dvs. despre acest aspect si oferiti si o explicatie a evenimentului respectiv.
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
ana-cer, moderator
Deci nu mi se poate face un nou contract de munca? VA MULTUMESC FRUMOS pentru atentia acordata!!!

Alte discuții în legătură

Solicitare spre itm mmarianne mmarianne Buna ziua, In vederea angajarii unei persoane, i-am solicitat sa prezinte, pe langa documentele standard pt angajare şi adeverinte referitoare la vechimea in ... (vezi toată discuția)
Itm mi-a modificat decizia fara acordul meu se poate? gina-s gina-s mi s-a desfacut contractul de munca cu art;61 lit.a in 21 12 2011 desi a existat o decizie de intrare in somaj prezentata de mine in comisie ,am facut o ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un angajat caruia i-am acordat concediu fara plata din data de 31.05.2011-31.08.2011,problema este ca a trecut o luna(intreaga luna septembrie) si ... (vezi toată discuția)