avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii?

Buna ziua.Va rog,sa ma ajutati.
Nu stiu ce acte sunt necesare pentru dezbatea,succesiunii.Unde trebuie sa ma adresez,ce trebuie sa solicit.#-o
Trebuie sa avem cadastru,intabulare,pentru bunurile imobile si terenuri agricole?
De la decesul tatalui meu a trecut un an,am o sora din partea tatalui (dintr-o casatorie anterioara) de care nu stiu nimic de peste 5 ani.Nu stiu cum sa dau de ea,sa putem face actele de succesiune.:stunned:
Va multumesc,pentru indrumare!
Loredana
Cel mai recent răspuns: loredana1973 , utilizator 12:01, 4 Mai 2009
Este necesara anexa 24 de la Primarie certificatul de deces actele de stare civila si actele de proprietate ale defunctului urmeaza sa va adresati unui birou notaruial unde va fi citrata si sora dun alrta casatorie la domiciliul pe care dn. il cunoasteti si daca nu se face procedura cu aceasta va veti adresa instantei de judecata.
Se pot face actele de succesiune,daca ea nu este de gasit?Cum se procedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire din partea copiilor aflati in strainatate mugurelu mugurelu Ion moare. La mostenire vin sotia si 3 copii dintr-o casatorie anterioara a acestuia. Un copil se afla in tara, doi in strainatate. Copii sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren padure Lazar_s Lazar_s Buna ziua, Socrul meu are cateva hectare de padure dar inca nu sunt pe numele lui pentru ca nu a facut partaj dupa parintii lui; zice ca sunt trecute pe el ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cdimofte cdimofte Parintii mei au diortat cand eu aveam cateva luni. Tatal meu s-a recasatorit si din aeasta casatorie a rezultat o fata. El a murit in urma cu 4 luni. Sotia lui ... (vezi toată discuția)