avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contributie la plata consumului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contributie la plata consumului

Buna ziua,
Am o problema delicata, cum majoritatea de aici au.
Am fost 4 frati (o sora si trei baieti), sora a decedat in 2005, tata in 2007 si mama in octombrie 2013.
Eu sunt cel mai mare dintre cei trei frati ramasi.
Locuiesc in casa parinteasca impreuna cu fratele cel mai mic, care refuza sa contribuie la plata facturilor aferente consumului.
Ce se poate face in acest sens?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:55, 1 Mai 2014
Ce sa se poata face? Mai nimic, dat fiind faptul ca sunteti in familie ... legal puteti inainta o actiune in instanta sau o sedinta impreuna cu fratele la mediator. Dar situatiile de genul acesta (familiale) sunt delicate, dat fiind relatia de rudenie.
Ultima modificare: Joi, 1 Mai 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de succesiune sau act de vinzare/cumparare  ouatu constantin ouatu constantin Sintem 5 frati, 4 baieti din prima casatorie legala si o fata din a doua casatorie(concunbinaj).Eu sint mijlociul si locuiesc in italia(mondragone-caserta) iar ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, subiectul este despre o succesiune, întreb ... mioara țugui mioara țugui Bună dimineața, Subiectul este despre o succesiune, întreb pentru o cunoștință care nu are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat ... Vasilica22 Vasilica22 Buna ziua, trebuie să facem succesiunea după tată decedat de foarte mult timp (22 ani ). La masa succesorală suntem : mama , 2 frați și 2 băieți majori ... (vezi toată discuția)