avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnatura cenzor liste cheltuieli lunare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnatura cenzor liste cheltuieli lunare

rog sa-mi spuneti:
- Este normal ca in locul cenzorului sa semneze listele de cheltuieli lunare presedintele de asociatie? Avem 3 cenzori si este exlus motivul plecarii din localitate, bolnav ...etc.
- In acest caz vreun coproprietar poate contesta lista de cheltuieli si sa nu-si plateasca datoriile pe motiv de neincredere repartizare cheltuieli?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: N_Marin , utilizator 15:06, 5 Mai 2014
Listele trebuie semnate si de presedinte, si de cenzor.
N_Marin a scris:
rog sa-mi spuneti

De ce nu au semnat nici unul din cei trei cenzori?
Intrebati presedintele sau cenzorii ce s-a intamplat si ne spuneti si noua!
Apoi discutam daca e sau nu e normal si daca vreun proprietar are motive sa conteste sumele repartizate pe listele de plata.

Daca cenzorii sunt doar de forma, cereti schimbarea lor.
Macar unul dintre ei ar trebui sa faca cel putin o verificare sumara si sa semneze listele de plata.
am vorbit telefonic cu presedintele comisiei de cenzori si mi-a spus ca nu stia ca presedintele de asociatie a semnat in locul cenzorului pe listele de cheltuieli si nici de ce ceilalti membri din comisie nu semnase. mi se pare un caz interesant de dezbatut si am sa va tin la curent cu eventuale noutati.
multumesc pentru interventiile facute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Atributiuni presedinte, cenzor... carmenms carmenms Buna ziua . Am cateva intrebari ; 1) Ce obligatii are un Presedinte de asociatie ? 2) Dar cenzorul ? In cazul in care de mai multi ani (3-4) , listele de ... (vezi toată discuția)
Lista de intretinere afisata fara controlul dosarului lucian1964 lucian1964 Buna ziua, Ce repercusiuni pot apare asupra Presedintelui de asociatie proprietari,daca nu ia masuri asupra administratorului care afiseaza listele de ... (vezi toată discuția)