avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Optiune facultate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Optiune facultate

Buna ziua ! Numele meu este Amalia si as dori o recomandare :
Eu sunt insotitor de bord momentan,dar vreau sa merg si la facultate si imi doresc sa fac dreptul .Sunt constienta ca este mult de invatat si nu e de gluma cu aceasta facultate dar nu este asta problema . Ce facultate din Bucuresti imi recomandati dintre Titu Maiorescu sau Nicolae Titulescu ? Am auzit ca la Nicolae Titulescu sunt profesori foarte buni , dar deasemenea nici cei de la T.M nu sunt de lepadat .
Va multumesc frumos si dupa amiaza faina !
Cel mai recent răspuns: luri , utilizator 23:48, 8 Mai 2014
Toate facultatile sunt bune si de asemeni toti profesorii sunt buni atata timp cat doriti cu adevarat sa invatati.
Indiferent ce facultate veti alege eu va doresc succes.
Universitatea Bucuresti :) Intre ce ai expus tu mergi cu incredere la Nicolae Titulescu, poate cea mai buna facultatea privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Facultatea mviviiii mviviiii Buna ziua! Examenul de bacalaureat s-a finalizat cu bine, anul acesta s-au scos admiterile la toate facultățile de drept din țara, mai puțin la Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Universitatea nicolae titulescu vs universitatea titu maiorescu ContSters183660 ContSters183660 Universitatea Nicolae Titulescu vs Universitatea Titu Maiorescu Ce ar fi mai bine sa aleg pentru Facultatea de Drept ? Argumente PRO si CONTRA Care ... (vezi toată discuția)