avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Decret de tradus..
Discuție deschisă în Traduceri

Decret de tradus..

Buna ziua,am mare nevoie de ajutor intr-o problema mai mult sau mai putin ciudata. Recent seful meu mi-a aruncat un teanc de hartii in brate pe care le vrea traduse din spaniola in romana. Problema este,insa,ca am de tradus un decret . Nu stiu absolut deloc drept,nu cunosc nimic legat de asta si dictionarele online nu ma prea ajuta. Este vorba de acesta [ link extern ] :
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:52, 4 Mai 2014
Aveti in fisa postului obligatia de a cunoaste limba spaniola sau sa faceti traduceri din aceasta limba?
Informati-va seful ca exista firme specializate ptr traduceri si pe domenii de activitate, drept,tehnic, etc.
Veniti cu argumentul ca nu aveti studii de specialitate de drept iar o traducere eronata poate cauza prejudicii firmei.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru un dictionar Kapy Kapy Buna seara, As dori sa public un dictionar bilingv (ro- si o limba mai rara, dar este unul specializat care pentru moment nu exista). As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Traduceri manuale de utilizare / instructiuni de utilizare kowalski_w kowalski_w Va salut. Exista vreo lege care prevede ca manualele de utilizare / instructiunile de utilizare / cataloage de prezentare pentru produse electronice / ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator doriannejoy doriannejoy Buna tuturor, sunt noua pe aici si as dori sa vb cu cei care au PFA in domeniul traduceri, in special spaniola, despre tot ce este legat de acest lucru ... (vezi toată discuția)