avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare PFA

buna ziua,
sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la stat) pentru 3ore/zi de luni-sambata si il voi plati cu 700ron/luna. Intrebari: Ce fel de contract de colaborare trebuie sa fac(poate aveti un model)? Trebuie inregistrat la ITM si ce alte cheltuieli implica? Cheltuielile cu salariul lui sunt deductibile pentru PFA-ul meu? Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: AncaGhe , utilizator 22:04, 16 Noiembrie 2009
Daca se face un contract de colaborare in baza Ordonantei nr 124/1998 intre cabinetul medical individual si un alt medic colaborator din acest contract ce obligatii rezulta pentru cabinet si medic?
Doar virarea banilor de catre cabinet si impozit 16% platit de catre medicul colaborator?
Si unde trebuie inregistrat acest tip de contract?
Se mai plateste si CAS si/sau CASS?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare profesie liberala? sovid sovid Buna ziua, Zilele trecute puneam o intrebare in legatura cu sediul pfa. Acum insa cautand pe net mai multe informatii aflu ca profesiile liberale(sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? Euromintl Euromintl Buna ziua, In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume?????? iki iki Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)