avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil in strainatate

Buna ziua
Sunt casatorit de 7 ani, sotia este in Italia de peste un an, avem o fetita de 3 ani.
Au inceput neintelegerile intre noi(eu si sotia), posibil sa urmeze un divort.
Sotia vrea sa duc fetita la ea pana in toamna, spune ea.
Ce risc exista in situatia data, ca o data ce accept sa-i dau copilul sa nu mai vina cu el inapoi si sa ma trezesc cu un divort?
Ce as putea face sa nu ramana fetita definitiv acolo?
Multumesc
Am raspuns mai sus, am multumit pt raspunsurile primite.
Din pacate, intre timp am hotarat de comun acord sa incheiem relatia.
Subiectul se poate inchide.
Va multumesc
E pacat sa traumatizati 3 vieti printr-o decizie luata intr-o saptamana. E si irational.
Saracul copilul ala, se va plimba pe la Ana si Caiafa si pe nat ca sa-si vada un parinte... e greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui la separare ady_29 ady_29 Buna seara, Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ... (vezi toată discuția)