avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de tigari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de tigari

Am o intrebare. Sunt inculpat intrun dosar, si am fost si arestat prev..dupa aceea. am fost sub control judiciar... la ultimul proces mi sa ridicat restrictia de a nu părăsi țara, si chiar procuroarea a cerut asta. Acuma ce sa cred..am sanse la suspendare? Nam antecedente penale, iar avocata numi prea spune mare lucru.. Mulțumesc anticipat! :sorry:
Cel mai recent răspuns: cdr20 , utilizator 13:24, 6 Mai 2014
Mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare Claudiana1 Claudiana1 In 2015 un amic a delapidat firma la care lucra de 7500 de lei. In timpul cercetarii penale a recunoscut fapta desi nu a restituit banii. Stiu ca ii trebuie un ... (vezi toată discuția)
Complice la talharie teona.lavinia teona.lavinia Buna ziua. Fratele meu este complice la o talharie si as dori sa stiu daca i se poate da pedeapsa cu suspendare avand in vedere faptul ca nu este recidivist, ... (vezi toată discuția)
Pana la ce perioada se aplica suspendarea in noul cod penal? alicepaula16 alicepaula16 Buna ziua ,daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare ,acum execut o pedeapsa cumulata din 3 ani cu suspendare si 1 an in probatiune pe o ... (vezi toată discuția)