avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA, scutire CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA, scutire CAS

Buna ziua,

am un pfa, dar sunt si studenta si primesc o pensie de urmas. Mai trebuie sa platesc CAS daca am pensie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 00:05, 8 Mai 2014
Pentru veniturile obtinute ca PFA se plateste pensie doar in cazul in care obtii un venit anual net (pe PFA) mai mare 9648 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma fixa de venit plateste cas dodo2009 dodo2009 Buna ziua, Am infintat un PFA cu norma fixa de venit (9500lei) in luna februarie 2012 si la acea data nu eram obligata sa platesc contributie la pensie. ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie pfa 31.3% veroroca veroroca Buna ziua, am o nelamurire. Pentru un PFA in sistem real, cum se calculeaza contributia de 31.3%? Aceasta contributie se aplica la venitul la care vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Impozite/contribuții pfa user2204 user2204 Bună ziua! Vreau să deschid un PFA pentru a lucra în cadrul unui SRL cu un contract de colaborare. Problema este că sunt student, orfan de un părinte ... (vezi toată discuția)