avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legalitate decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legalitate decizie

Daca in Regulamentul intern stipuleaza ca " angajatu este obligat sa execute atributiile scrise transmise pe cale ierarhica, in afara fisei postului si a sarcinilor de serviciu" si cum primesc prin decizie a directorului general sa execut unele atributii in afara fisei postului, pot sa nu execut aceasta decizie?
Multumesc pentru raspuns
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii in afara fisei postului Mik_2015 Mik_2015 Buna ziua, Incep prin a spune ca la locul de munca seful imi cere sa indeplinesc anumite atributii in afara fisei postului. La o discutie pe care am avut-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pot refuza o delegare de competente (o dispozitie ... crepuscul2012@yahoo.ro crepuscul2012@yahoo.ro Buna ziua, Pot refuza o delegare de competente (o dispozitie de atributii ) pentru o functie de sef de servicu? Actualmente sunt angajat la stat, dar nu ... (vezi toată discuția)
Atributiile angajatului. RINCIK RINCIK Lucrez intr-o firma de vreo 6 luni,cand m-am angajat mi s-a adus la cunostinta sarcinile functiiei pe care o detin.Imi exercit sarcinile foarte bine,si vazand ... (vezi toată discuția)